Download kalender

Download

Laatste nieuws

Wat verandert er voor woningcorporaties in 2018? 02-01-2018

Vanaf 1 januari 2018 verandert er het een en ander in de wet- en regelgeving voor woningcorporaties. In dit artikel een overzicht. Lees meer

Inkomens- en huurprijsgrenzen 2018 23-11-2017

Wijzigingen in 2018 Lees meer

Jaarrekening 2017 15-09-2017

Jaarrekening 2017 en verantwoordingsinformatie moet op 1 juli 2018 binnen zijn Lees meer

De huurovereenkomst woonruimte vernieuwd 21-04-2017

Vernieuwde modelhuurovereenkomst sluit aan bij moderne woningmarkt Lees meer

FBTA landmeter

FBTA landmeter

Trainingen en opleidingen

In 2006 is FBTA gestart met het aanbieden en verzorgen van in company trainingen. Onze focus richt zich vooral op de interne organisatie van woningcorporaties. Corporaties hebben een maatschappelijke taak.
Echter de interne organisatie en bedrijfsvoering mag hierbij niet vergeten worden.

Corporaties bevinden zich in een transitiefase. Wat betekenen alle veranderingen voor u? Hoe gaat de corporatie van de toekomst er uit zien? Voor corporaties is het van belang dat zij hun organisatie en financiën goed op orde hebben en een evenwicht vinden tussen maatschappelijk en financieel rendement.

Onze aanpak en werkwijze kenmerkt zich door aansluiting te zoeken met de dagelijkse praktijk van uw eigen organisatie. Interactieve trainingen met humor is ons credo. U zult zich bij ons tijdens onze bijeenkomsten thuis voelen en niet vervelen. Daarnaast kan de opgedane kennis direct worden toegepast in de praktijk. Het maakt van u een betere gesprekspartner en vergroot uw zelfvertrouwen op het gebied van bedrijfsvoering en financiën.
Voor referenties verwijzen wij naar elders op deze site.

Onze trainingen bieden wij ook aan als open inschrijvingen. Inmiddels heeft FBTA het grootste aanbod voor de sociale huursector op het gebied van financiële trainingen en Wet & Regelgeving.
Inmiddels zijn wij ook erkend door het CRKBO en de NRTO waardoor diverse trainingen voor toezichthouders en bestuurders PE punten opleveren.

De afgelopen jaren zijn wij door onze relaties eveneens gevraagd om als adviseur, coach en interim-manager op te treden. Met onze uitgebreide kennis en ervaring van uw sector voor ons geen probleem.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij hopen u binnenkort op een van onze trainingsdagen te mogen begroeten!

Wie zijn wij?

Box 1

FBTA is gespecialiseerd in kennisoverdracht op het gebied van financiën, volkshuisvesting en organisatieontwikkeling. Wij richten ons geheel op organisaties en mensen, werkzaam binnen de vastgoedsector zoals onder andere corporaties, commerciële vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars.

Lees meer

Advies en Interimmanagement

Box 1

Onverwacht ontstaat binnen uw organisatie een personeelsprobleem. Dat wilt u adequaat en snel oplossen. Natuurlijk zit u er niet op te wachten. Maar ... kunt u zonder?
FBTA Interimmanagement neemt u de zorg uit handen. Snel en tegen scherpe tarieven de interimmanager die u zoekt.

Lees meer